2022-01-14 07:41:39• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - Kicsit eleged van már abból, hogy a családban minden gond a te nyakadba zúdul

Napi horoszkóp január 14-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint a Merkúr hátrálni kezd a mai napon. Ez sok bosszúságot jelez, ugyanakkor azt is jelzi, hogy valaminek az újragondolása, újraértékelése kerül terítékre. Mi lehet az, aminek még egyszer neki kell futnod? A mostani időszakban végleges választ, megoldást találhatsz rá.

 

Bika: IV. 20. - V. 20.

Feltűnhet a színen egy régi szerelmed. Jól gondold meg, teret adsz-e az érzéseknek, amik a találkozás nyomán ébrednek benned. Lehet, hogy működne a dolog, de az is, hogy újból csak a régi problémákkal kellene küzdenetek. Ugyanakkor az is lehetséges, hogy zaért találkoztok újból, mert még valóban dolgotok van egymással.

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Kicsit eleged van már abból, hogy a családban minden gond a te nyakadba zúdul. Talán igazad van, de te is tehetsz egy kicsit erről. Vedd a bátorságot, és tedd szóvá, hogy osztozni akarsz a házimunkában. Győzd le a többiek ellenállását!

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

Nosztalgikus hangulatban lehetsz, talán azért, mert összefutsz egy régi ismerőssel. Ha haraggal váltatok el egymástól anno, akkor most lehetőségetek lesz békét kötni. Tedd meg te a kezdő lépést, a másik hálás lesz érte.

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Munkahelyeden aktívabb vagy, mint valaha, és még hozzá jól is érzed magad. Végre jó munkatársakra akadtál, akik között barátokra és társaságra találhatsz. Otthon pedig szerető társ vár. Kell ennél több a boldogsághoz?

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A Merkúr, a kommunikáció bolygója megkezdi hátrálását, ennek hatását ma igen erősen érezheted. Tényleg figyelj rá, hogy pontosan fogalmazz, mert kéréseid süket fülekre találhatnak, kérdezz vissza, hogy értették-e, amit mondtál.

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Ideje végre a tettek mezejére lépned. Sokáig halogattad, hogy megmutatkozz, hogy felfedd valós lényét valaki előtt. Most már nem teheted tovább, különben a lelke is belesajdul. Végre írj neki, tárd fel a lelkedet!

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Nagyon sok a teendőd, de próbáld meg ma úgy beosztani az idődet, hogy a délutánt már teljes egészében a családnak szentelhesd. Szép dolog a megbízhatóság, de ezt nem csak a főnökei várhatják el tőled, hanem a család is. Az este közel kerülsz valakihez.

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Váratlan nehézségeid adódhatnak egy új kapcsolatból, vagy kalandból. Úgy látszik, minden jónak meg kell fizetni az árát. A baj azonban nem teljesen elkerülhetetlen. Például úgy, hogy már jó előre tisztázod a körülményeket.

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Érdekes nap áll előtted: olyan ismeretségeket köthetsz, amelyek végre másnak tűnnek az eddigieknél. Nem elsősorban az anyagi hasznukra kell gondolnod, hanem arra, amit emberileg kaphatsz belőlük. Az sokkal több.

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Kellemesen indul a napod, de egy találkozó kissé lelombozhat. Ha a másik véleményére hallgatnál, akkor talán idő előtt letennél valamiről. Pedig nem tennéd jól. Keresd az olyan emberek társaságát, akik támogatnak, nem lehúznak!

 

Halak: II. 19. - III. 20.

Minden okod megvan rá, hogy elégedett legyél ezzel a napoddal, még akkor is, ha kisebb bosszúságok érnek a hátráló Merkúr miatt. Az otthonodban szeretetet és meghittséget élhetsz meg, ami kárpótol a nehézségekért.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: